中国・大連は餃子が有名な町です。
大連で生まれ育った劉は子どもの頃からお母さんと一緒に餃子を作っていました。
「日本の旬の美味しい食材で作る本場仕込みの餃子を食べてもらいたい」
その思いから、日本各地のこだわりぬいた食材で、素材そのものの旨味を生かし
お父さん特製の麺棒で、心をこめてお作りしています。
食品添加物、大蒜不使用、からだにやさしく、ほっとする餃子をおたのしみください。


Dalian, in northeast China, is famous for its gyoza.
Liu was brought up in Dalian and started making gyoza with her mother when she was a child.
She wanted to give our guests the opportunity to experience authentic gyoza made with the best ingredients from various regions across Japan.
The dough is prepared using her father’s dough rolling pin.
The gyoza contains no additives or garlic.
We hope you enjoy this home-made healthy gyoza.

 

劉媽餃子イメージ
麻婆

 

このページの一番上へ