LIUMA BAO -劉媽包-:[東京表参道]チャイナサーカス 明治神宮前駅・表参道駅徒歩5分

 

 

餃子が有名な中国・大連で、子どもの頃からお母さんと一緒に餃子を作っていた劉。
日本に来て、日本の食材の素晴らしさに感動!!
「お母さんから教わった餃子を、日本の旬の食材で、その旨みを活かし、表現したい」
そんな劉(LIU)のお母さん(MA)への思いと、日本の食材から受けた感動から生まれた
【LIUMA BAO(劉媽包)】。
化学調味料・大蒜不使用、皮に使用する小麦粉、餡の食材、全て厳選した国産素材です。
身体に優しく、ほっとする味を、ぜひご賞味ください。
【BAO(包)】
皮から手作り、心を込めて、一つひとつ丁寧にお包みいたしました。


Liu grew up in Dalian, China, famous for its gyoza.
And she grew up making gyoza with her mother.
In Japan, Liu was astounded by the freshness of Japanese ingredients.
She decided that she wanted to use Japanese ingredients, their flavors, to cook the gyoza she had learned from her mother.
These gyoza are a blending of the best in her mother Ma’s gyoza and Japanese ingredients.
【LIUMA BAO】
This gyoza contains no food additives or garlic, and the flour used in the gyoza skin,
as well as the ingredients of the gyoza, are made from Japanese produce.
Enjoy and relish the delights of Liu’s gyoza.

 

劉媽餃子イメージ

Menu

このページの一番上へ